esmaspäev, 23. november 2009

Üleminek talveajale

Craftwerki tegijate "Raamist väljas" tänuväärne kotimeisterdamise ühisüritus pani minugi mõtted raamist väljuma ja sedavõrd, et oma kotiteoga ei mahtunudki inspiratsiooniks antud teemasse :) Aga kindlasti ootan põnevusega, mis on juba järgnevate kuude teema.


Kellad on ammu talveajale keeratud, loodus sätib end puhkama, aga inimesed muudkui tormavad. Aega ei ole, kiire, kiire, kiire.... kuidas sina jõuad, seda, teist, kolmandat? Ei jõuagi.
Mul on aega küll. See aeg ei taha muidugi kuidagi kokku sobituda etteantud tähtaegadega, busside sõidugraafikutega, kokkulepitud kohtumistega jne, jne. Ja nii ongi, et oma lähedaste meelehärmiks toimetan lõpuks ikka "kaheteistkümnendal tunnil" ja viimasel minutil. Ilma seieriteta ei saa aga minagi.

Aga kellakotist või kotikellast saab patarei alati välja võtta.
Aega ju on.




3 kommentaari:

  1. Khmmm...sedant, et ... igast kellakotist ikka patareisid välja võtta ei saa, samuti kui neid ei saa sinna ka panna ....paraku....ka siis kui....khmmm... tahaks.

    VastaKustuta
  2. Super kott ja Craftwergi kollektiivi meelest läheb igati teemasse! Kellakeeramine on osa sügisest ja seega sügissonaadist. Lisaks haakub kenasti näiteks helistiku vahetusega sonaadis... nii, et palume lahkesti osalema ja pilte teele läkitama :=)

    Valget ja helget suurde Halli soovides,

    Leina

    VastaKustuta
  3. Aitäh heade sõnade eest, Leina!
    Tunnistan, et mõte läks lendu tänu "Raamist väljas" üleskutsele, ideega olin ise natuke kaldu kellameisteramise poole peale. Aga üks ei sega teist, eks ole :) Ja nii lahkele osalemiskutsele ei suuda ma nüüd ka vastu panna!
    Kui pildid endale meelepärasemaks saan, siis asun läkitama.

    Päikest!
    Julika

    VastaKustuta

LinkWithin

.