kolmapäev, 10. november 2010

Tegus ja kiire nädal

Jajah, mida kauem sa üritustest ette tead, seda ootamatumalt nad kipuvad tulema. Laadad näiteks, ja eriti käsitööliste suursündmus Mardilaat. Ikka läheb suuremaks ettevalmistuseks ja sebimiseks viimasel nädalal ja erand pole seegi kord :)
Tegelikult oleksin veel eelmisel nädalal hea meelega tahtnud loobuda sel aastal laadal osalemisest. Põhjuseks needsamad imearmsad väikesed punaninad. Nimelt oli meie borderkolli Sarah`i esmapoegimise tähtajaks täpselt Mardilaada algusaeg ja küll oleks mul olnud kahju sellest sündmusest kõrvale jääda. Aga loodus tuli appi ja tubli pesatäis pisikesi borderilapsi otsustasidki minu suureks rõõmuks natuke varem sündida.

Nüüd tuli ka õige laadatuhin uuesti sisse, veel viimased ettevalmistused ja homme hommikul laadahalli poole teele! Seal on rõõmus taaskohtumine heade sõpradega, nagu eelmiselgi aastal oleme Hea Villa Seltsiga koos Maavillase, Eesti Maalamba Ühingu ja Lahemaalamba rahvaga.

Hea laadaline, oled lahkesti oodatud meie suurde villapesasse!

2 kommentaari:

  1. Õnnitlused kutsikate puhul! Väga lahedad.

    VastaKustuta
  2. Küll oleks tahtnud ka sinu lõngasid laadal imetleda, mõtlesin, et vaatan siis, kui suurem kiire möödas...aga ei läinudki mööda teine .Nii jäigi vaid terekäsi pihku.:)

    VastaKustuta

LinkWithin

.