kolmapäev, 2. detsember 2009

Tiksub


"Raamist väljas" sügissonaadiks saanud kott on leidnud seekord uue "raami" ja tiksub nüüd seinakellana oma aega. Craftwergi pere sosistas välja uue kotiteema, sellise intrigeeriva, et pani loovuse mõtted juba ka tiksuma....nojaa, kui oled korra sõrme andnud....
Eks ta raske nüüd ole ka, kui mõelda, et viimaste aegade põhiliseks "daami aksessuaariks" on olnud laudabotikud ja käed küünarnukkideni värskelt pügatud aroomikates lambavillakuhjades.


Tervitatavad on aga sellised ühistegemised ja- teemad. Sünnib alati midagi uut, põnevat, erinäolist. Vaata neid, oma isetegemise lugudega kottide sügisalbumit siit .

4 kommentaari:

  1. see kell-kott on nii stiilipuhas, mu suur lemmik!

    rääkides lambavillakuhjadest ja daami aksessuaaridest, siis olen juba mitu aega tahtnud teha lambalokilist ridikülikest. Just sellist udupeent :)
    Kunagi sattus netis ette pilt, kus lambakasvatajast pruut oli endale meisterdanud eriti võimsa vilditud ja rohkete lokkidega pulmakleidi :)

    VastaKustuta
  2. Aitäh, Marianne!

    Viimane villaniitmine andis teada, et nii mõnigi meie laudalistest kannab tõelist daamikasukat, aga ka sellist, millest saaks valmistada eheda muinasaegse viikingipreili pulmarüü :)
    Seda lamburi pulmakleiti tahaks isegi näha, niisamuti jään suure huviga ootama Sinu lambalokilise ridiküli valmimist.

    VastaKustuta
  3. ...käin minagi ja aina imetlen seda kell-kotti või kott-kella. Igal juhul jään väga suure põnevusega Su "botikutest väljaastumist" - või sisseastumist ootama ;)

    Ja need lambalokid on tõesti väga on inspireerivad – esialgu ma prossist suuremat asja pole teinud endega aga…kes teab, kes teab…

    VastaKustuta
  4. Tänud veelkord, Leina.

    Ja jestas, nüüd ma märkasin, et õigekiri lonkab ja mul mingid imelikud uued elukad siin-Potikud.
    Tuleb teinekord ikka ilusat eesti keelt kasutada ja kirjutada lihtsalt kummikud :)

    Sinu sõnumiga kotti käisin juba imetlemas, ja sõnumit ennast ka. Kindlasti tulen oma mõtteid selle kohta avaldama.

    VastaKustuta

LinkWithin

.