esmaspäev, 10. jaanuar 2011

Olen bordercollie

Kutsikatel on nüüd 2 kuud täis. Tavaliselt on nad selles vanuses valmis ka uude koju minema.
Tunnistan teile ausalt, et me ei raatsiks neist ühtegi loovutada! Aga isegi meile, kes me oma kõiki loomi (koerad ja kassid, lambad ja kitsed...kanad ja haned) ikka karjakaupa peame, oleks kokku 8 suurt ja väikest borderit elutoas ikka liiast :)
Uut ja armastavat kodu ootavad:

Bordercollie tüdruk SannaHiljem lisatud: Sanna on nüüd uues kodus

Bordercollie tüdruk Säde
hiljem lisatud: Säde on uues kodus


Ja siin "strateegilised" andmed nüüd ka.
Sünniaeg: 07.11.2010
Ema:
Liivapõhja Sarah, töötav karjakoer Jaani talus Pärnumaal, omanik Julika Roos.
Isa :
Trentino`s Great Meet ehk "Swedu". Töötav karjakoer Swedun Paimennuskoulu (Swedu karjatamiskool) ja Woollandia, Soome. Omanik Kimmo Klossner.
Kutsikad:
EKL tõutunnistusega, kiibistatud, saanud ussirohtu, vaktsineeritud, omavad EU lemmiklooma passi, tehtud vajalikud terviseuuringud.
Hind: 1000 EUR


Kutsikad on loovutusealised alates 07.02.2011. Stardikapitaliks saavad kaasa hea füüsilise ja sotsiaalse ettevalmistuse iseseisvaks borderieluks. Tulevasele omanikule kaasa juhend kutsika kasvatamiseks ja edaspidine toetus karjakoeraks ettevalmistamisel ning õpetamisel (sisaldab vähemalt kolme tasuta karjatamise koolitust Jaani talu lambakarjas).


Kutsikatest ei pea tingimata saama töötavad karjakoerad, kuigi see oleks ütlemata tore :) Eelkõige otsime neile armastavat ja hoolivat peret, kes tunneb, et just borderollie on SEE tõug.


Kirjuta või helista ja küsi lisa:
julika@jaanitalu.eu tel.5218299 Julika
joel@jaanitalu.eu tel 5065705 Joel


Kasvamise pildialbumit saad vaadata siit.




4 kommentaari:

  1. Tore, et pilte kutsikatest näeb! Nii vahvad tegelased. Simo on vist päris eriline või esineb selliseid silmi tihti bordercollidel. Imevahva pesakond!

    VastaKustuta
  2. Aitäh Silvia!
    Sinisilmalisust (ka ühe silma) esineb borderkollidel ikka päris tihti :)

    VastaKustuta
  3. Kas nüüdseks on kõik kutsad omale uue kodu leidnud? On teil uue pesakonna plaani ka? Uurin, sest ikka tugevneb soov borderi järele...

    VastaKustuta
  4. Tere Marju!
    Vabandust, ei pannud seda küsimust varem tähele.
    Meil on müügis veel üks isane, õpetame teda välja karjatamise tööks ja müümegi ainult karjakoeraks. Kui on huvi, võta minuga palun meili teel ühendust.
    julikaroos@hotmail.com või julika@jaanitalu.eu

    VastaKustuta

LinkWithin

.