pühapäev, 28. märts 2010

Leivahullamised

Tükil ajal pole ise leiba küpsetanud. Leivaastjagi toanurgas nõnda hõredaks kuivanud, et annab pragude vahelt sisse piiluda. Aga leivapojuke seal kuival ilusasti olemas-ootamas. Sooja dushiga saab astja jälle tihedaks ja leivajuuretise elule. Uue leivateo tahaks nüüd kohe kibekiiresti ette võtta, sest sattusin sellisele vahvale Ragne kokkamise päevikule.
Nojah, olen ikka vanarahva moodi arvanud, et rukkileib on eestlase põhitoit ja kõik muu leivakõrvane. Selles päevikus on nüüd mõnusalt ja tänapäevaselt 2 in 1 leivakõrvane hoopis leiva sisse pugenud. Vali mida soovid, maitsed on magusast soolaseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

LinkWithin

.